...

Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzare

instalatie foraj noua electrica ieftina

Mai jos aveti cateva poze cu o instalatie de foraj usoara, electrica , noua.Poate fora usoar pana la 100 m adancime, si cu diametre mai mici chiar la 150. Transportul ei este f simplu.

Instalatie se poate vinde cu accesorii (prajini, sape de foraj, furci, clesti, etc) sau fara. Este gata de lucru si vizibila oricand in Timisoara. Pretul este de 15.000 euro negociabil. pentru alte detalii contactati-ne aici .

35 thoughts on “Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzare

 1. Adrian says:

  Sunt interesat sa achizitionez o instalatie complecta de foraj pentru instalarea pompelor de caldura.
  Pentru inceput o sa o folosim mai mult in zona de deal dar daca e posibil si in zonele montane.
  Va rog mult sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru o masina usoara dotata cu toate accesoriile necesare unei operatiuni. Diametrul cca 150mm si adancime de 100-150m.
  Multumesc anticipat.
  Cu stima,
  Adeian V.

 2. Silviu says:

  Buna ziua
  Aceasta instalatie de forat poate fi folosita pentru prelevarea de probe de pamant pentru studii geotehnice ?
  Va multumesc anticipat

 3. Alex says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza daca puteti sa mi trimiteti o lista completa cu pretul unui astfel de utilaj impreuna cu o coloana de 100m.

  Multumesc,

 4. ovidiu says:

  Buna ziua! ma intereseaza o instalatie de foraj usoara ,complect echipata cu diametrul pana 250mm si o adancime maxima de 80-100m.

 5. Nicu G says:

  Sunt interesat sa achizitionez o instalatie complecta de foraj pentru instalarea pompelor de caldura. Preferabil una folosita care sa aiba actionare hidraulica cu motor diesel si sa nu coste foarte mult sau ceva care sa se poata adapta la un miniexcavator bobcat .Instalatia va fi folosita in zona moldovei (suceava ,botosani ,iasi).

 6. IOAN O. says:

  Buna ziua,ma intereseaza sa cumpar o instalatie de forat puturi cu diametru de pana la 250mm si o adancime maxima de 80-100m cu tot echipamentul necesar inceperii activitatii de forare.
  Va multumesc

 7. sandu m says:

  Ma intereseaza sa cunpar o instalatie de forat puturi cu diametru de 215 mm dar sa mearga pina la adincimea de 200 de metri cu tot echipamentu astept un raspuns cu oferta de pret, si second hand.

 8. vasile b. says:

  Ma intereseaza sa cunpar o instalatie de forat puturi cu diametru de 215 mm dar sa mearga pina la adincimea de 200 de metri cu tot echipamentu astept un raspuns cu oferta de pret si tinp de livrare chear si mai veche.

 9. Valentin R says:

  Stimati domni,

  Sunt interesat sa achizitionez o instalatie complecta de foraj pentru instalarea pompelor de caldura.
  Pentru inceput o sa o folosim in zonele Iasi, Bacau, Suceava mai mult in zona de deal dar daca e posibil si in zonele montane.
  Va rog mult sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru o masina usoara dotata cu toate accesoriile necesare unei operatiuni. Diametrul cca 150mm si adancime de 100 m.
  Multumesc anticipat.
  Cu stima,
  Valentin R.

  • gelu a says:

   Pt. d-l Valentin R
   Am o instalatie de foraj echipata cu pompa de noroi, compresor de aer si prajini.Instalatia e actionata de un motor diesel, nu necesita generator electric actionarea troliului este hidraulica la fel si angrenarea prajinilor de foraj.Este tractabila cu autoturism are cca o tona greutate, forta de tractare este de cca 10 tone

 10. c. alina says:

  Buna ziua,am instalatia ve va intereseaza,daca doriti puteti sa ma contactati la numarul de telefon 0765.O zi buna!

 11. BAZIL says:

  Buna ziua! ma intereseaza o instalatie de foraj usoara ,complect echipata ;POMPA DE NOROI ,SAPE 130,180.215,PRAJINI 100M,SI CE FEL DE GENERATOR NECESITA?

 12. U. Ioan says:

  Spuneti, va rog, ce putere instalata au motoarele electrice si daca este nevoie de un generator de curent electric pentru actionarea forezei.

 13. dorin says:

  Solicit oferta pret pentru o forare astfel incat sa am apa menajera la o casa si sa pot uda gradina 12h/zi, doresc un pret final, eventual si o oferta pentru pompa aferenta, multumesc

 14. www.ondrill.ro says:

  Oferta pentru prajini, sape si alte accesorii de foraj e alta mancare de peste . E o discutie tehnica, de detaliu. Eu prefer sa lucrez cu prajini de 2 3/8 de 2 m lungime ca sa am diametru pentru debit pompa noroi. Altii poate prefera cu prajini de 50 mm sau ciar mai subtiri. Sunt mai usoare ( si la transport si la manipulare- in lucru) . Exista prajini cu racorduri sau fara ( friction welded). Sapele sunt de zeci de feluri si dimensiuni. Va mai trebuiesc clesti, furci si altele. Daca doriti o oferta pentru asa ceva asteptam un email mai detaliat( zona, soluri, diametre, adancimi, etc) sau chiar un telefon – vedeti https://ondrill.ro/contact/.

 15. stefan g. says:

  buna ziua

  Ma intereseaza patru instalati de foraj complect echipate pt.pompe de caldura;gaura diam.150mm adancime 100m
  caracteristici tehnice ex.casagrade hutte205gt,beretta t57s

  pret si (foarte important)termen de livrare

  va multumesc pt.timpul acordat

 16. www.ondrill.ro says:

  Pretul e scris clar in articol. E nevoie doar sa -l citesti atent si complet. Diametrele variaza f-ctie si de sol – dar in general poate sapa
  – 150 m usor cu 215 mm
  – 100 m cu 311 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.