Cerere oferta pret – Foraj Constanta

Santier foraj apa OnDrill

Dobrogea este o regiune speciala dpdv geologic.

 • La sud de falia Capidava Ovidiu se intalnesc Loess-uri depuse peste Calcare. Apa se gaseste in aceste calcare . Debitele sunt gigantice. Dezavantajul este acela ca pana la acviferul din calcare nu se gaseste nici o picatura de apa. Tehnologia de foraj adecvata estea cea cu aer cu ciocan de fund.  E posibil ca pe anumite adancimi (pana la calcar) sa fie necesara tubarea de protectie metalica . Pentru pompe de caldura recomandam varianta apa-apa daca apa este la adancimi de max 80..90 metri, sau sol-apa daca adancimea Loess-ului este mai mare de 30..40 metri. Detalii mai jos.
 • La nord de falia respectiva se intalnesc Sisturile verzi peste care s-a depus un strat de Loess. Si in sisturile verzi exista apa in fisuri , dar debitele sunt mici si medii. Aceiasi tehnologie de foraj este singura care poate sapa eficient in soluri de asemenea duritate. Pentru pompe de caldura sanse pentru apa-apa sunt infime, intrucat debitele sunt mici, singura varianta ramasa / viabila fiind pompele de caldura cu sonde U sau dublu U.
 O poza cu instalatia noastra de foraj forand in Jud Constanta gasiti aiciOferta de foraj cuprinde mai multe operatii care pot varia de la un foraj la altul.Puteti descarca varianta Excel aici  : oferta foraj Constanta
Nr crtOperatieUnitate masuraCantitatePret unitarValoare
1Logistica ( deplsare , transport instal, materiale oameni, aprovizionare org santier etc)km503150Daca suntem deja in zona d-voastra se pune doar distanta de la ultimul foraj la locatia d-voastra.
2Sapare cu aer in soluri compacte tari cu diam 140/115 mmm100545400Adancimi intre 30 si 130 m
3Tubare metalica de protectie 140 mmm0280Daca la suprafata sunt soluri necoezive, sau se doreste izolare freatic prin tubare
4Tubare pvc 90 mm pentru pompe submersibile de 3″ de pana la 2l/s = 7mc/hm100191900
5Introducere margaritarmc0,5210105
6Desnisipare aer liftbuc03500
7Izolare straturi suprafatabuc1300300In cazul in care exista acvifere freatice.
8Pompari submersibbile limpezire + parametribuc1250250cu 220 v pt pompa dati de beneficiar
9Analize fizico chimice + bacteriologicebuc0250350Va recomandam sa le faceti d-voastra la 2-3 saptamani dupa finalizarea forajului
10Intocmire dosar forajbuc1150150
11Diurna operatori ( cazare , masa calda, transport, etc)zile385255Se estimeaza 3 zile/ 1 foraj
12Paza instalatii si materiale in orele nelucratoareore0100
13Stationare din vina beneficiaruluizile03500
total8860Euro + TVA
Preturile sunt in Euro si NU contin TVA-ul
Garantie contractuala 2 ani
Conditii plata 50 % avans 50 % la predare ( apa limpede si documentatie completa)
Se factureaza cantitatile de lucrari REAL executate.
Termen de inceper a lucrarilor – 10- 20 zile de la semnarea unui contract
Durata de executie de la venire pana la plecare intre  2 si 6 zile/foraj f-ctie de litologia zonei si de timpul de limpezire a apei
Beneficiarul trebuie sa asigure paza in orele nelucratoare (noaptea,duminica, etc) si energie electrica pentru pompele submersibile
Adancimi intre 30 si 130 m
Am executat multe foraje in zona judetelor Constanta si Tulcea.  Puteti sa consultati si Harta Geologica a regiunii aiciCu respect –SC OnDrill SRL https://ondrill.ro/Contact.htmlLocatii posibile foraje : 2 Mai – 23-Aug – Adamclisi – Agigea – Albesti – Aliman- Almalau – Amzacea – Arsa – Baneasa – Baraganu – Basarabi – Biruinta – Canlia – Capidava – Carvan – Cascioarele – Casicea – Castelu – Cerchezu – Cernavoda – Cheia – Chirnogeni – Ciobanu – Ciocarlia – Ciocarlia De Sus – Cobadin – Cochirleni – Cogealac – Comana – Conacu – Constanta – Corbu – Coslugea – Costinesti – Cotu Vaii – Crangu – Credinta – Crisan – Crucea – Cuiugiuc – Cumpana – Cuza Voda – Darabani – Deleni – Dobromir – Dobromiru Din – Deal – Dorobantu – Dropia – Dulcesti – Dulgheru – Dumbraveni – Dunarea – Dunareni – Eforie Nord – Eforie Sud – Faclia – Fantana Mare – Fantanele – Galbiori – Garliciu – Garlita – General Scarisoreanu – Ghindaresti – Goruni – Gradina – Gura Dobrogei – Hagieni – Harsova – Horia – Independenta – Ion Corvin – Istria – Ivrinezu Mare – Ivrinezu Mic – Izvoru Mare – Jupiter – Lanurile – Lazu – Lespezi – Limanu – Lipnita – Lumina – Luminita – Magura – Mamaia – Mamaia Sat – Mangalia – Medgidia – Mereni – Mihai Viteazu – Mihail Kogalniceanu – Miorita – Mircea Voda – Mireasa – Mosneni – Movila Verde – Movilita – Navodari – Nazarcea – Negresti – Negru Voda – Negureni – Neptun – Nicolae Balcescu – Nisipari – Nistoresti – Nuntasi – Oituz – Olimp – Olteni – Oltina – Osmancea – Ostrov – Ovidiu – Padureni – Palazu Mare – Palazu Mic – Pantelimon – Pantelimon De Jos – Pecineaga – Pestera – Petrosani – Piatra – Pietreni – Plopeni – Poarta Alba – Poiana – Potarnichea – Ramnicu De Jos – Rasova – Razoarele – Remus Opreanu – Runcu – Sacele – Saligny – Saraiu – Satu Nou – Saturn – Schitu – Seimeni – Seimenii Mici – Sibioara – Silistea – Siminoc – Sinoie – Sipotele – Stefan Cel Mare – Stupina – Targusor – Tariverde – Tataru – Techirghiol – Tepes Voda – Tibrinu – Tichilesti – Topalu – Topraisar – Tortoman – Tufani – Tuzla – Urluia – Vadu – Valcelele – Valea Dacilor – Valu Lui Traian – Vama Veche – Vanatori – Venus – Viile – Viisoara – Viroaga – Vulturu- Zorile  

86 thoughts on “Cerere oferta pret – Foraj Constanta

  • = OnDrill foraje = says:

   Haideti sa vedem ce putere in KW doriti la PDC ? Aveti un calcul necesar termic facut ? Sau un volum de incalzit ?
   Ce sistem v-ati gandit – apa -apa in care se scoate apa din adancime = foraj si se deverseaza in alt foraj sau altundeva …unde ? sau sistemul sol – apa cu sonde geotermale bucla inchisa ? caz in care avem nevoie de puterea KW de mai sus ?

 1. Alina says:

  Buna ziua,as dori sa stiu prețul unui foraj in Eforie Nord,apa necesară pentru 11 bai si 1 bucatarie.multumesc

 2. Sorin says:

  Buna ziua ! Doresc sa fac un put pentru apa in Constanta , zona Km 5 intersectie Soseaua Mangaliei cu str. Hatman Arbore. Care ar fi costurile si in cate zile se poate face ? Multumesc!

 3. Marian says:

  Buna ziua,sunt ferm convins ca ati forat si in Orasul Ovidiu,Constanta / ca .500 m de Academia Hagi ,doresc foraj Put de apa uz caznic ,10 Persoane si udat gradina 200m2.

  Oferta sa incluta costurile si un termen de executie

  cu multumirii anticipate

 4. radulescu says:

  Buna ziua, ma intereseaza un foraj apa potabila si ptr irigarea unei sere 4000mp cat si ptr incalzire cu pompa de caldura in satul Stupina jud Constanta.

 5. Vlad V. says:

  Buna ziua,

  Ce imi recomandati pentru un put pentru irigare gradina 3000mp in localitatea Nazarcea (fosta Galesu) din jud. Constanta si care este oferta de pret? Locatia este in centru langa biserica.

 6. Eugen says:

  Buna dimineata,
  Forati si in apropierea localitatii Ceamurlia de Jos, Jud. Tulcea?
  As dorii un cost estimativ al putului.
  Va multumesc anticipat.

 7. Günther says:

  Buna ziua.
  As dori o oferta pentru o forare de 2 puturi pentru incalzirea (racirea) cu pdc apa-apa pentru o casa cu 400 mp utili, in Techirghiol.
  Va multumesc anticipat.

 8. iacob alina says:

  poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna la ce adancime este pinza freatica in delfinariu constanta , (faleza nord ) si la a cita pinza freatica este apa potabila ? multumesc …

  • = foraje OnDrill= says:

   La suprafata in zona dvoastra este Loess care poate cantona cantitati infime de apa din precipitatii, iar de la 40 ..60 m in jos se intra in calcare unde este un acvifer foarte puternic de unde se alimenteaza toata jumatatea de sud a jud Constanta, inclusiv municipiul Constanta, apa fiind potabila. Asadar luat in considerare un foraj la 80..100 m adancime.

 9. Tita says:

  Buna ziua

  Sunt interesat de forarea unui put in localitatea Lumina Jud Constanta , amplasament la limita localitati in sensul de mers catre Navodari Jud Constanta.
  Scop, apa pentru gradina, cca 1200 mp
  Va multumesc

 10. gabi says:

  Sunt din ramnicul de jos,com.cogealac,vreau sami fac o fantana sau put ptr casa cu diametrul de 1.5,3 metri,adancimea este de 18 metri,cat mar costa forarea?

  • = foraje OnDrill= says:

   Avem foraje facut in zona d-voastra la Cogealac, Fantanele, Mihai Viteazu, Beidaud, Sarighiol de deal, etc. Peste tot la suprafata a fost un Loess si apoi Sisturi verzi f dure. Apa este f putina la contactul dintre cele 2 , si apoi in fisurile din sisturile verzi. In general adancimile sapate au fost intre 50 si 100 m . Nu credem ca aveti sanse sa fie apa la 18m. Si oricum noi nu facem fantani cu asa diametru.

   Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.

   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 40 m

   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitarea d-voastra, va rugam sa reveniti cu un reply

  • = foraje OnDrill= says:

   Aveti email oferta cu :
   – adancimea estimata
   – pretul
   – materialele incluse
   – operatiile ce se vor executa
   – garantia oferita
   – alte recomandari
   – durata lucrarii
   – perioada cand se poate executa
   – conditiile de plata

 11. ILIE says:

  Sunt din judetul Constanta din localitatea Nuntasi si vreau sa forez un put .Care este pretul si materialele care trebuiesc folosite?

 12. Iulian says:

  Buna ziua,
  as dori o oferta pentru săparea unui puț de apa folosita pentru uz caznic (irigare gradina de 250 mp, rețea apa potabila pentru 4 pers., etc.)în zona Km5 Constanta (44.1, 28.6).
  Va multumesc!

 13. Georgiana says:

  Salut

  Am nevoie de forarea unui put in constanta, ovidiu.
  Am inteles ca am calcar la 3 m insa nu stiu cat de groasa este placa de calcar.

  Puteti sa imi spuneti un pret si cand sunteti disponibili?
  Multumesc

 14. Belihuzi Gabriela says:

  Buna ziua! As dori un pret estimativ pt foraj apa, in com Corbu Constanta (zona de blocuri). Pretul sa includa toate cheltuielile necesare pt finalizarea constructiei! Putul va fi folosit pt irigatie pe o suprafata maxima de 600 m2. Multumesc!

 15. Roxana Climescu says:

  Buna ziua.
  Stimate domn , as dori sa va adresez si eu o intrebare . Doresc sa execut un foraj de apa in Palazu Mare – Constanta si am discutat cu o societate din domeniu, iar sistemul care mi sa indicat este cel cu ciocan de fund. Problema este ca se tubeaza cu teava metalica iar aceasta va ramane definitiv in pamant fara a se introduce teava PVC si nici filtre.Executantul mi-a comunicat ca nu este nevoie de filtre si teava pvc la acest sistem si ca nu voi avea probleme cu teava PVC . Este in regula aceasta procedura ??
  Astept o oferta de pret si de la dvs.

  Multumesc

  • = OnDrill foraje = says:

   Buna ziua. Am facut si noi foraje in localitatea d-voastra. Noi tubam cu plastic(PVC) toate forajele noastre pentru a preveni viitoare probleme . Cu toate acestea nu e gresit si lasarea unei gauri libere, cu conditia ca diametrul pompei sa fie sensibil mai mic decat cel al forajului, pentru a preveni bocarea pompei de eventuale „pietricele” care pot cadea de pe peretii forajului.
   Oferta noastra este clar scrisa mai sus si o puteti si downloada xls de aici https://www.ondrill.ro/wp-content/uploads//oferta-foraj-Constanta.xls

 16. Bratu Nicoleta says:

  Buna ziua!
  Doresc o oferta de pret pentru un put in Navodari.Pentru udat in gradina.Nu stiu daca apa va fii si buna de baut avand in vedere ca alaturi este combinatul de ingrasaminte chimice.Multumesc.

 17. cristi says:

  ma intereseaza un put ptr o ferma de animale(consum mare de apa) in sat Traian com Sacelejud Constanta.Am incercat sa facem o fantana dar am dat de piatra si apa a fost foarte putina ulterior aceasta secand astept o oferta de pret din partea dvs.Multumesc

 18. george says:

  Buna ziua!
  Doresc o oferta de pret pentru un put ce va fi situat in zona Veriga sat Seimeni pe un teren situat la 50 m de Dunare .Multumesc.

 19. Valentin says:

  Buna ziua! Am un teren in zona cartierului Boreal (Constanta Nord – imediat langa Tomis Plus-Boreal) si ma intereseaza daca imi puteti trimite o oferta pe mail cu cam ar costa un put pentru uz casnic(spalat curtea, masina etc).Un pret care sa includă totul (pompa si ce mai trebuie). Terenul este momentan liber de constructii. Va multumesc si va doresc o zi buna!

 20. Mirela S. says:

  Buna seara,
  Am nevoie de un sfat din partea Dvs. Ne-am cumparat recent o casa in com Bacu,jud Giurgiu si dezvoltatorul ne-a asigurat ca avem un put de 16m. De la inceput apa era f murdara,nisipoasa la modul ca ramanea la inceput aproape un 3-4 mm de nisip in cada( fara a o lasa la decantat). Ni s-am stricat filtrele bateriilor de la bai.Dupa ce a bagat o pompa sa „curate” putul…pt ca nu a fost folosit, dp spusele lor, parca se mai limpezise. La scurt timp ne-am mutat si am observat din ce in ce mai mult ca se face tulbure si contine mult nisip..parca are si gust feros( se mai limpezeste dp ce o lasam mai mult sa curga). Dupa o aproape 3-4 zile de folosire in mod casnic,nu exagerat, i-a scazut si debitul. Aveam niste filtre inainte de intrarea in casa, dupa curatare si-a mai dat drumul. Am chemat un ” nene” sa ne fac o evaluare, se pare ca pompa manuala nu mai poate inainta peste 8m, a scos ceva nisip,a dat de un stat subtire de pietris fin si s-a blocat. Tubulatura parea dp expert a fi 4 m in pamant, 4m in apa, iar furtunul hidroforului de 8 m. Nu stiu clar cum a fost executat,intrebarea mea: credeti ca se mai poate face ceva sau trebuie facut alt put?Indiferent de panza freatica trebuie pus margaritarul si cimentarea peretilor? Nu am nici un act constatator al debitului sau modului de efectuare a putului pt ca a colaborat cu oameni din sat. Este posibil sa fie totusi de 16 m si sa se fi spart tubulatura( 200 mm) si de aici nisipul exagerat? Se mai poate sapa in continuare si are importanta dc se foloseste o tubulatura mai mica( mentionez casa are 1etaj)? Sunt disperata si nu stiu cum sa procedez…imi este f teama ca mi se strica toate in casa…era de ajuns ca apa este f dura!

 21. mirela d. says:

  Buna ziua! Stau in zona Delfinariu Constanta si ma intereseaza cam ar costa un put pentru uz casnic(spalat curtea, masina etc).Un pret care sa includă totul (pompa si ce mai trebuie). Multumesc si va doresc o zi buna!

 22. A. Marius says:

  Buna ziua,

  Sunt interest de un put (apa care o scot vreau s-o folosesc pentru a uda in curte); locatia in care ar fi este Valul lui Traian, jud Constanta. Nu stiu exact la ce adancime se gaseste apa in zona aceasta,am auzit insa vorbe ca ar fi undeva intre 50 sau 70m…

  Astept un raspuns de la dvs si daca se poate si cu un pret;

  Va multumesc si o zi buna !

 23. adi says:

  buna seara maintereseaza un put de apa in zona techirghiol apa se pare ca este la 17-18m va rog sa ma contactati telefonic daca puteti multumesc sper sa colaboram

  • carmen says:

   sunt din techirghiol si mi-am in curte un put,la 15m am dat de piatra si ma intereseaza o foreza care sa poata continua!adi,tu cum ai rezolvat?

 24. OnDrill.ro says:

  Din pacate NU se face distinctie intre forajele in acviferul freatic de mica adancime si cele adanci. Exceptial al legea apelor se refera le debit. In zona d-voastra insa, nu exista acvifer freatic, practic e loess cativa zeci de metri si apoi calcare unde sa da de un „lac”. Deasupra acestui lac nu exista 1 picatura de apa. E o zona /litologie cu totiul aparte. Adancimea necesare pleaca de la 60 m si ajunge si la 100m , f-ctie de zona.

 25. Traian D. says:

  era vorba de acorduri ( nu avize ) ale vecinilor – dar mentiunea dvs. legata de vibratii este binevenita … asadar, inteleg ca forajul la 10 -15 metri adancime intra in alta categorie legislativa de avizare, fata de cel de peste 50 m ( sau mai mult )?

 26. Traian D. says:

  bun gasit – as dori sa stiu ce avize legale ( eventual acorduri ale vecinilor )sunt necesare unui put de 10-15 m in Constanta, de unde trebuie obtinute, si daca in general sunt probleme in obtinerea lor ? multumesc – stima / p.s. – ma intereseaza doar pentru apa de udat gradina

  • OnDrill.ro says:

   Avize ale vecinilor nu am auzit pana acum. Un foraj cu aer in zona d-voastra dureaza 1 zi, nu vad de ce ar fi nevoie de aviz al vecinilor. Totusi, ciocanul de fund produce anumite vibratii in sol, daca aveti niste case darapanate in jur e bine sa luati acest aspect in considerare.
   dpdv al avizelor necesare executarii unui foraj casnic, de udat gradina, in Romania nu este o politica unitara. Unele directii ale Apelor Romane emit o notificare simpla pt executie, altele, se prevaleaza de o exceptie de la legea apelor pentru forajele casnice, si nu emit nimic. Noi va incurajam sa adresati o solicitare scrisa Aelor Romane Dobrogea Litoral Constanta , si sa faceti ce si cum va raspund ei.
   Succes

 27. mesit emin says:

  ma intereseaza un put pentru apa menajera si daca a-ti mai forat in zona Mangalia
  si un pret estimativ
  va multumesc anticipat

 28. h virgil says:

  vreau sa forez un put in cimp la cheia-casianu as vrea sa stiu cit m-ar costa , citluati pe metro linear de foraj, multumesc anticipat

 29. Gica says:

  As vrea sa stiu care este pretul/metru pentru un put uz casnic in Tuzla-Constanta pe dreapta in sensul de mers Constanta-Mangalia.

 30. Tatiana says:

  Ma intereseaza cat ma costa forarea unui put de apa ptr uz casnic in Tuzla-Constanta( spre iesire pe dreapta). Vreau sa iau un teren si apa e la 300m de parcela si ma gandesc la o variant mai ieftina decat sa o trag de la reteaua satului.
  Cat ajunge o instalatie functionala: forta put+pompa apa??
  Nu stiu inca structura GEO ca nu am achizitional terenul decat dupa ce am toate datele

  • OnDrill.ro says:

   o oferta de foraj apa gasiti in emailul d-voastra. Modelul si tipul/costul pompei se va stabili doar la sfarsitul executarii forajului . Orientativ, pentru o pompa de calitate luati in considerare un buget de circa 500 eur.

 31. Tiberiu N. says:

  Zona Ovidiu Sud – Vile. Adancime apa circa 22-25 metri. Doresc un put mic pentru udat 200 metri patrati gazon/gradina in timpul verii. Cred ca zona are calcar dar nu sunt sigur. Care este pretul estimative, inclusive material, tuburi, etc?
  Multumesc

 32. pericica ion says:

  as dori sa fac un put pentru irigatie in agricultura la o suprafata de 7 hectare in zona constanta cu un debit bun. cit mar costa la o adincime de 100m. va rog sa imi raspundeti pe mail .multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.