...

Cum se alege diametrul de tubare a unui foraj de alimentare cu apa?

burlane si filtre pvc pentru foraje

Tot mai des intalnim / primim cereri de oferta care solicita foraje cu diametrul x. Desi corect e ca beneficiarul sa ceara apa potabila, debit, si nu diametre, etc.

Problema diametrului de tubare pentru un foraj de alimentare cu apa nu e chiar simpla.

burlane si filtre pvc pentru foraje
burlane si filtre pvc pentru foraje

Trebuie tinut cont de urmatoarele :

Debitul care se estimeaza ( prin studiu hidrogeologic si proiect) ca va fi pompat din foraj. Toti producatorii de pompe submersibile recomanda ca diametrul forajului sa fie cat mai apropiat de diametrul pompei, aceasta pentru ca apa sa circule cu viteza pe langa motorul pompei asigurandu-i astfel o racire corespunzatoare.

– Inaltimea de pompare ( de la nivelul hidrodinamic pana la inaltimea maxima la care apa va fi pompata )

– Debitul forajelor NU depinde sub nici o forma de diametrul de sapare sau cel de tubare . Depinde exclusiv de debitul stratului acvifer ( permeabilitate, directie si viteza de curgere, etc) Mai mult, intr-un foraj sapat cu 311 mm diametru,  e foarte corect sa bagi un burlan cu diametrul de 125 mm si aproape 200 mm de pietris margaritar, si e total incorect sa bagi un burlan de 225 mm si nici macar 100 mm de pietris. Trebuie intotdeauna respectata regula ca diametrul de sapare sa fie cu minim 150 mm mai mare decat cel de tubare.

– Forajele nu sunt fantani. Daca o fantana acumuleaza apa din stratul freatic, forajele nu se folosesc pentru aumulare.  Ele se vor exploata la 80 % din debitul stratului, dar se pot exploata 24 ore / 24 , 7 zile / 7 , 365 zile/an . Daca e nevoie de acumulare , aceasta se va face altundeva ( vas de expansiune, etc).

– Deloc de neglijat , pretul. Acesta creste exponential cu diametrul .

Tinand seama de cele de mai sus recomand urmatoarele :

1- Pentru debite uzuale de pana la 2,5 l/sec = 216 m³/zi si inaltimi de pompare de pana la 50 m folositi diametrul de 125 mm . Acesta permite montarea unor pompe cu diametrul de 101 mm, pe care le fabrica toti producatorii .

2. NU recomand diametre mai mici de 125 mm. Desi e mai ieftin forajul tubat cu 114 sau 90 mm, pompe mai mici de 101 mm fac doar anumiti producatori si sunt in general scumpe.  Aceasta varianta o recomand doar cand se face foraj in roca dura ( pretul forajului difera f mult f-ctie de diametru ). In acest caz poate fi fezabila o tubare cu 90 mm pentru pompe de 3″.

3- Pentru debite intre 2,5 si 10 l/sec sau inaltimi de pompare mari ( zona Olteniei)  e suficient 160 mm diametru.

4- Cel mai mare diametru produs in Romania este 225 mm – personal l-am folosit o singura data pentru debite de 30 l/sec ( proiectant firma germana) , si atunci doar 45 m de unde am redus diametrul la 140 mm. ( Pompa se monta la 40 m adancime)

Acum 15-20 ani nu existau pompe submersibile mici , subtiri si performante ( puternice) . Din aceasta cauza forajele se tubau in 95% din cazuri cu diametre de peste 200 mm pentru a intra faimoasele pompe submersibile marca Hebe. Din pacate practica copy/paste face ca in Romania si in 2010 sa fie proiecte complet gresite ( dpdv al diametrului de tubare).

Va reamintesc faptul ca d-voastra doriti apa limpede. Aveti grija ca acest lucru (cel putin) sa fie stipulat in contractul cu executantul forajului de alimentare cu apa. Bafta.

159 thoughts on “Cum se alege diametrul de tubare a unui foraj de alimentare cu apa?

 1. Nutescu says:

  Am niste balti de pescuit, care au izvoare proprii nu se vad dar se simt in apa, prin diferenta de temperatura a apei.Cum pot sa le desfund, apa are adancimea de 1-2m, dar si mal in unele zone de pana la 0,5m.Daca a-ti lucrat la asa ceva ma intereseaza sa luam legatura, zona este pe E85, La 13km de Urziceni catre Buzau.

 2. NISTOR ANDREI says:

  Buna ziua! Am si eu nevoie de un put pentru apa menajera al doilea strat(4persoane). Necesitatea in cauza se afla in Judetul Calarasi, oras Fundulea. Astept si eu o oferta din partea dvs.
  Va multumesc anticipat!

  • = Foraje OnDrill= says:

   Aveti email o oferta de pret detaliata si mai multe informatii despre acviferele din zona d-voastra (fise foraje, etc) . Avem in aceasta perioada 3 trei utilaje in zona Ilfov Calarasi si astfel putem incepe destul de rapid lucrarea in cazul in care semnam un contract de executie.

 3. Loredana says:

  Buna seara,
  Din experienta dvs. stiti cumva in Tartasesti (jud. Dambovita), zona agricola, daca a 2-a panza de apa freatica, de pe la 32 m, este potabila (la adancimea aceasta persoana care a executat putul mi-a spus ca a gasit al 2-lea strat apa, dand peste nisip,margaritar si cuart)? Mentionez ca la tubare s-au folosit tuburi PVC albastre pentru apa potabila de la Valplast de 140 mm.
  Existenta cuartului imi ofera garantia ca exista sanse ca apa sa fie potabila/in regula/poate prezenta claritate pentru a se opri din forat?
  Se mai poate adanci fundul putului odata tuburile montate in cazul in care a 2-a panza de apa nu este potabila? Stiti cumva la ce adancime ar mai fi urmatoarea panza freatica, in cazul in care ati mai avut lucrari in zona?
  .
  Multumesc frumos pentru timpul acordat.
  Numai bine!

  • = OnDrill foraje = says:

   Am forat la Gulia anul asta .
   Acvifer 1 : 4-14m
   acvifer 2 : 26-32m
   acvifer 3 : 38-43m
   acvifer 4 : 58-62m apa potabila

   Nu cunoastem proprietatile primelor 3
   Nu se poate continua adanci, gasiit aici pe site un articol despre ADANCIREA forajelor ….

 4. Marian says:

  Aș dori o ofertă de preț pentru un puț necesar pentru irigat o grădină de 400mp. Puțul se va face lângă un lac, deci nu e nevoie de o adâncime prea mare, max 10m. Comuna Nuci, Ilfov.

 5. Luci says:

  Salutare, am forat acum o saptamana o fantana cu un nene care avea numarul scris pe un stalp in cartier (Comuna Voluntari, langa primarie). Mult zis ca am forat pentru ca undeva pe la 4 metrii am dat de ceva metalic (suna metalic in teva de foraj cand neanea sondorul batea cu barosul). Imediat dupa operatiunea asta de ciocanire a inceputa sa tasneasca apa arteziana. Cred ca am forat intr-o teava de apa, sau cel putin am fisurat-o.
  Nea sondorul a zis ca ii trebuie alt utilaj, si-a adunat jucariile, a plecat si nici la telefon nu mai raspunde. Ciudat e ca a doua zi a sters si nr de tel cu vopsea de pe toti stalpii, semn ca se ascunde.
  Curtea mea e un fel de piscina acum, nu izvoraste foarte mult dar balteste toata curtea.
  Cum putem remedia aceasta problema?
  Sa betonez cu o cifa la gura putului?
  Sau se poate tuba si exploata asa cum este? Cred ca e apa buna daca e din reteaua comunei.
  Multumesc si astept o idee de colaborare.

  • = foraje OnDrill = says:

   1. – imposibil la 4 (patru) metri adancime sa fie conducte etc. Utilitatile sunt la 1…1,5 m ingropate.
   2. – d-voastra trebuia sa stiti ce trece pe sub terenul d-voastra, nu nenea sondorul.
   3. – un contract ferm si serios ar prevedea clar ce trebuei facut si de cine ($$) in astfel de situatii …
   4. – o cimentare nu va rezolva problema
   5. – daca e o conducta sparta trebuie sapat [pe langa ea si astupata de profesionisti spartura.

   Am si eu o intrabare : Nea sondorul a incasat vreun avans de la d-voastra ?

   • Luci says:

    Da, i-am dat avans pentru „programare” ca cica era foarte ocupat.
    Am rezolvat si cu forajul, nu se poate 🙂 L-am adus pe nenea de la regia de apa si de fapt teava de care am dat e la 1,8m adancime si a fost fisurata un pic.
    A chemat echipa de interventie si i-au facut cateva cordoane de sudura si am rezolvat-o.
    Pb e ca nu inteleg ce cauta teava lor de apa prin curtea mea. Cica nu e nici pe planuri. Cred ca as putea sa le cer chirie sau sa vina sa isi ia teava.
    Nici fantana facuta si cu banii luati…

 6. Traian says:

  Buna seara,
  As dori o oferta pentru foraj put la a 3 a panza freatica in Bistrita. Mentionez ca este zona de campie, acces facil.

  Va multumesc

  • = foraje OnDrill = says:

   Bistrita este o LOCATIE prea vasta. Trebuie sa ne dati locatia mult mai EXACT pe a va inanta o oferta de pret . Cateodata litologia solului se poate schimba de 3 ori in 200 metri. Asteptam (preferabil prin EMAIL ) locatia EXACTA – ideal de pe Google Maps , dar e ok si adresa postala daca exista . Ar fi bine sa ne comunicati si scopul alimentarii cu apa pt a estima un DEBIT necesar !

 7. Mihai says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o oferta pentru a fora un put in Samurcasi, Jud. Dambovita( la iesirea din Buftea, Ilfov). Ma intereseaza ca din acest put sa am apa curent pentru casa ( 4 pers) si pentru irigatul gradinii( aprox. 350 m2).
  Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc anticipat

 8. ION says:

  Buna ziua !
  As doti sa forez un put cu diametrul de 16 mm ,adancime maxima 40 m ,ptr. uz casnic in localitatea Birlogu , jud Arges si va rog sa-mi faceti o estimare a costului lucrarii
  Multumesc !

 9. Mihai says:

  Buna ziua. As dori sa fac un foraj in orasul constanta, zona baba novac pentru un sistem de irigație automatizat pentru gradina. Am o fantana existenta adâncime 12 m. Diametru 800 mm de unde se poate continua

 10. tudor says:

  Buna dimineata ! Locuiesc in Motru-Gorj.Am cumparat 2000 mp in localitatea Meris-Brosteni-Mehedinti (la doi km de Motru ). Doresc apa ( menajera sau potabila ). Vreau oferta dvs pt un foraj de 30-50 m . Aveti foraje executate in zona ? Va multumesc anticipat!

  • = foraje OnDrill = says:

   Buna ziua Am forat la Samarinesti jud Gorj acum cativa ani cu rez bune. Aveti in email o oferta completa , detalizta.
   Garantam apa limpede cristal, fara nici un fel de impuritati solide sau in suspensie, forajul putand fi exploatat 24h/24 , 365 zile /an la debitul maxim permis de acviferul de adancime din zona d-voastra

 11. Ovidiu says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza forarea unui put din care sa am apa potabila, pentru o famile de 3 persoane + intretinerea unei gradini de 300 mp . Terenul e in Tunari,Ilfov, in vatra satului, intre case.

  Multumesc,
  Ovidiu

  • = foraje OnDrill = says:

   Buna ziua. Avem foraje in zona , cunoastem f bine structura solullui /litologia si proprietatile acviferelor de adancime (adancimi, debite, proprietati fizico/chimice si bacteriologice, etc) Email cateva fise foraje executate de noi in zona !

   Va situati intr-o zona cu soluri moi si medii unde cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul clasic cu circulatie directa de noroi bentonitic. Instalatiile, accesoriile si materialele pe care le folosim, precum si operatiile care se vor executa va garanteaza cele mai bune rezultate (debit , calitatea apei, durabilitatea forajului).

   Va recomandam un foraj la adancimea de aproximativ 60..90 metri pt apa menajera sau 180-190 m pt orizont A acvifer Fratesti apa imbuteliabila /potabila. (Gasiti la Lidl apa imbuteliata din foraj Tunari 180 m adancime !)(instalatiile noastre de foraj pot sapa intre minim 40 m si maxim 300 m adancime), tubat cu tubulatura PVC cu diametrul de 125 mm. Din zona , forajele noastre au obtinut un debit de minim 1 l/s = 100 metriCubi/zi

   Oferta noastra este … trimisa email. Avem in permanenta 1..2 utilaje in zona Ilfov !Va invitam sa ne vizitati un santier daca doriti .

   In oferta sunt incluse absolut toate materialele si operatiile necesare unei lucrari de calitate , adica
   * deplasare, transport organizare santier
   * sapare cu noroi bentonitic cu diametru > 215 mm
   * tubare cu PVC 125 mm clasa de rezistenta corespunzatoare adancimii de forare
   * filtre transversale produse de fabrica
   * piesa de fund
   * centrori in zona filtrelor
   * pietris margaritar filrant cuartos de granulatie corespunzatoare granulometriei acviferelor deschise in foraj
   * 3 inele de izolare (peleti bentonitici/ciment/peleti bentonitici) realizate la adancime controlata
   * umplere spatiu inelar cu pietris pana la suprafata
   * denisipare cu pompa mamuth (aer lift)
   * limpezire cu submersibile
   * determinare parametri foraj
   * intocmire fisa foraj cu toate elementele si lucrarile efectuate
   * intocmire fisa cu recomandari de echipare si exploatare pentru a va ajuta in achizitia pompei si restul instalatiilor ce urmeaza sa le executati
   * garantie 24 luni

   Garantam apa limpede cristal, fara nici un fel de impuritati solide sau in suspensie , forajul putand fi exploatat 24h/24 , 365 zile /an la debitul maxim permis de acviferul de adancime din zona d-voastra

   Fiecare lucrare este supervizata de un inginer cu experienta care stabileste in timp real , la fata locului :
   – Adancimea la care se opreste saparea
   – Pozitionarea filtrelor, tipul acestora
   – Pozitionarea centrorilor
   – Granulatia si cantitatea pietrisului margaritar
   – Modul de executie a operatiilor pana la finalizarea forajului /apa perfect limpede
   – Intocmeste fisa forajului cu toti parametrii de exploatare
   – Intocmeste fisa cu recomandarile de echipare si exploatare a forajului.
   – Va raspunde cu placere la toate intrebarile si nelamuririle pe care le veti avea in timpul executiei

   Durata de executie este intre 3 si 6 zile calendaristice.

   Nici unul din forajele executate de noi de la infintare si pana azi nu au avut nevoie de denisipare, intretinere, reabilitare etc.

   In conditiile in care doriti programarea unei lucrari sau si mai multe detalii , va rugam sa ne solicitati prin reply la acest email un draft de contract de executie unde lucrurile sunt si mai detaliate/ clarificate. Doar pe baza lui programam lurarile / instalatii, facem comenzile de materiale / filtre etc.

   Gasiti jos pe pagina locatiile unde foram acum dar si santierele viitoare (contracte deja semnate).

 12. Florin says:

  Bună ziua, Ma interesează un put forat la 40-50metri în localitatea Dumbrava-roșie jud. Neamț, str. Zavoiului. Avem energie electrica în zona pentru lucrări.

 13. Laur says:

  Buna seara . A m forat un put in loc Dobroesti , Ilfov, la 20 m adancime . Apa este la 0,50 m deasupra solului si va intreb daca a ti mai avut situatii asemanatoare si daca este normal .

  • = OnDrill foraje = says:

   Da este normal. presiunea din acvifer face ca apa sa urce asa sus. Exista cazuri cand poate sa urce pana la multi metrii, chiar zeci de metrii – foraje arteziene.

   In cazul d-voastra recomandam un camin suprateran.

 14. Eduard says:

  Bună ziua. Am nevoie de un puț în Lacu Roșu, Harghita pentru o casă de locuit pentru 2 persoane. Mulțumesc.

 15. adi says:

  pentru un foraj in camp ,plantatie pomi fructiferi 0,3ha ce pompa sa aleg cu motor termic sau elecric cu generator ,in zona nu exista curent electric

  • = Foraje OnDrill = says:

   Buna ziua . Inteleg ca aveti un foraj si doriti sa pompati apa din el intr-o zona unde nu dispuneti de electricitate . Aveti 3 variante :
   1 – Pompa submersibila cu panouri solare – pompa se alege (debit si H de pompare) f-cctie de parametrii forajului.
   2- pompa submersibila cu generator electric – la fel pompa se alege fctie de parametrii forajului – generatoirul trebuie sa aibe MINIM de 3 ori puterea pompei in KW
   3 – motopompoa de suprafata – se poate doar daca forajul are nivel static f sus 0..2..3 m max si apa pompata la debite f mari nu scad emai jos de 8.9 m cand motopompele se dezamorseaza. Acest sistem este posibil in fff putine zone din Romania.

 16. Lucian says:

  Am nevoie de un put forat pentru o minigradina si o minilivada aprox 2000mp si din cand in cand de alimentarea unui iaz cca 100mc, consider ca mai mult de 2-3mc/h nu imi trebuie, dumneavoastra ce imi recomandati pentru zona com Tufesti, jud Braila

  • = Foraje OnDrill = says:

   depinde f mult de zona , adancime, litologia solului, adancime etc. Pt o zona cu soluri coezive si de mica adancime e ok si 215 mm, pt adancimi medii si mari si soluri necoezive minim 250 mm , recomandam chiar 311 mm. Depinde f mult si de experienta firmei de foraj, de tipul de centrori, de granulatia margaritarului etc …. Nici un foraj NU seamana cu altul !

 17. Maxim says:

  Buna ziua,
  M-ar interesa si pe mine un put de adancime mare ( la prima panza freatica nu intodeauna este un debit suficient de apa). L-as folosi pentru a iriga o suparafata de 70 are livada si eventuaal pentru uz casnic. .Localitatea Coroteni com Slobozia Bradului jud Vrancea.
  Multumesc anticipatat

 18. Ionut says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza oferta dvs. si recomandarile pentru un put forat in zona Radu Negru, com. Modelu, jud. Calarasi. Va fi folosit pentru irigarea a 2500 mp de teren si o casa unifamiliala 2-4 persoane. Vecinii au puțuri forate la adancimi de 45-55 m. Multumesc!

 19. cezar says:

  Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine sa sap o fantana la Dragomiresti vale langa Bucuresti, ce ar trebui sa deserveasca o casa unifamiliala. Va rog sa-mi trimiteti si mie o oferta si cateva sfaturi. Ma intereseaza ca fantana sa aibe diametrul ce se preteaza atat pentru ciutura cat si pt.pompa.Va multumesc

  • = Foraje apa OnDrill = says:

   Buna ziua

   Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.

   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 40 m

   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitarea d-voastra, va rugam sa reveniti cu un reply

 20. Corina says:

  Buna seara,

  As dori sa sap un put in Magurele(Varteju) Judetul Ilfov pentru o casa unifamiliala si gradina de 400mp. Nu stiu la ce adancime este optim a fora pentru ca apa sa fie de calitate. Majoritatea vecinilor au la a doua panza freactica dar eu am citit ca la a treia panza freatica apa ar fi mai buna.
  Din cate am citit pe net teava Valrom ar fi ideala numai ca mi se pare destul de ingusta si noi avem de gand sa introducem 2 pompe in put una pentru alimentare casnica( cu filtre) si a doua pentru gradina nefiltrata. Cum ne sfatuiti?
  Este mai bine cu 2 pompe si teava mai groasa sau cu teava Valrom si o singura pompa?
  Ma puteti sfatui si eventual sa imi trimiteti o oferta de pret cu termene de executie?
  Multumesc frumos

  • = Foraje apa OnDrill = says:

   Buna ziua.
   Oferta detaliata de foraj pentru zona de sud a Bucurestiului / jud Ilfov o aveti in email. Avem experienta mare cu foraje in zona, cunoastem f bine structura acviferelor/ calitatea apei din ele.
   Apa din forajele noastre NU trebuie filtrata etc , ea putand fi consumata ca atare pt orice nevoie casnica / menajera cat si pt udat / irigatii . Nu e necesar sa se puna 2 pompe. Debitul de asemenea in zona d-voastra e indestulator.

  • = Foraje apa OnDrill = says:

   Aveti oferta noastra de foraj trimisa email.
   In oferta sunt incluse absolut toate materialele si operatiile necesare unei lucrari de calitate , adica
   * deplasare, transport organizare santier
   * sapare cu noroi bentonitic cu diametru > 215 mm
   * tubare cu PVC 125 mm clasa de rezistenta corespunzatoare adancimii de forare
   * filtre transversale produse de fabrica
   * piesa de fund
   * centrori in zona filtrelor
   * pietris margaritar filrant cuartos de granulatie corespunzatoare granulometriei acviferelor deschise in foraj
   * 3 inele de izolare (peleti bentonitici/ciment/peleti bentonitici) realizate la adancime controlata
   * umplere spatiu inelar cu pietris pana la suprafata
   * denisipare cu pompa mamuth (aer lift)
   * limpezire cu submersibile
   * determinare parametri foraj
   * intocmire fisa foraj cu toate elementele si lucrarile efectuate
   * intocmire fisa cu recomandari de echipare si exploatare pentru a va ajuta in achizitia pompei si restul instalatiilor ce urmeaza sa le executati
   * garantie 24 luni

   Garantam apa fara nici un fel de impuritati , forajul putand fi exploatat 24h/24 , 365 zile /an la debitul maxim permis de acviferul de adancime din zona d-voastra

  • = Foraje OnDrill = says:

   Avem lucrari in zona facute, cel mai apropiat la Tibucani. Nu stim cata apa e nevoie la irigatii. Corect era ca dvoastra sau un specialist sa calculati un DEBIT necesar si sa ne cereti 100 mc/zi. Sau 1.000, etc. Aveti email oferta noastra detaliata, bazata si pe debitul acviferuui din zona. Pt ca degeaba doriti d-voastra 1000 mc/zi, daca Mama Natura a pus acolo 200 , atunci 200 veti avea / foraj si nici o picatura in plus !

 21. Ioana Ene says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un put de apa pt o locuinta de 4-6 persoane in Lunca Marcusului, jud. Covasna, adancime 20 m. Fac mentiunea ca suntem chiar la intrarea in sat din drumul judetean, unde am inteles ca pamantul are o alta structura (pe fosta lunca a satului, unde se mai revarsa cu multi ani in urma raul Negru). Mai avem un put forat dar care s-a surpat in timpul forajului, are apa dar cu f mult nisip fin. Daca mai sunt necesare alte info, va rog sa imi scrieti.
  Multumesc,
  Ioana

 22. marius says:

  Buna ziua,
  Am si eu nevoie de o cotatie de pret pentru saparea unui put de apa potbila in comuna Ciorogarla jud Ilfov.
  Terenul este liber, urmeaza constructia unei locuinte pt 4 persoane cu o gradina de legume de 600 mp.
  Multumesc

 23. Fulop Imre says:

  Buna ziua

  Am un teren in Loc.Josani Jud Hunedoara (aprx.6km de orasul Hunedoara ),unde as dori sa fac un put de apa potabila pt nevoi casnice (si un pic de udat prin gradina ).Momentan doar locatie pt week-end .S-au mai facut forari in zona dupa cit am inteles s-au oprit la 6m. Terenul meu este un pic mai sus dar lunga apa (Piriu).
  Puteti va rog sa-mi trimiteti o oferte de pret pt un foraj de aprx 10m ?
  PS
  persoana fizica

  • = OnDrill foraje = says:

   Cred ca nu ati apucat sa cititi asta :

   Clasificarea forajelor de apa f-ctie de adancimea lor
   Nr. crt. Tip foraj Adancime minima Adancime maxima
   1 Foraje de mica adancime 0 50
   2 Foraje de medie adancime 50 150
   3 Foraje de mare adancime 150 999

   OnDrill executa doar foraje de medie si mare adancime.

 24. Andra says:

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta orientativa de pret pentru un foraj apa potabila (limpede) si un foraj pentru pompa de caldura , in Jud.Suceava , orasul Gura Humorului str. Manastirea Humorului . Intentionam sa construim o casa independenta(cat se poate) energetic ,pasiva, parter 100 mp, unifamiliala 2 persoane , teren 600 mp din care 200 mp gradina.
  Mentionez ca in zona exista alimentare cu apa din reteaua orasului , iar apa din panza freatica este la adincimea de 5-7 m (in fantani). Astept cu interes recomandarile si oferta dvs.
  Cu stima,
  Andra

 25. Sorin says:

  Buna ziua,
  As vrea si eu o oferta de pret pentru un put in Luna de Sus in Jud. Cluj, 46.7, 23.4.
  Destinatia: casnica… apa potabila, gradina 800mp. Nu dispun de conexiune la reteaua de energie electrica.
  Multumesc

 26. Marin Stefan says:

  Buna ziua.Doresc sa stiu ce trebuie executat la un put din beton diametrul 30 cm ,executat de peste 30 ani care nu asigura apa necesara masinii de spalat,si daca firma dumneavoastra poate executa aceasta lucrare in com. Clejani jud. Giurgiu.

 27. mirel achim says:

  Buna seara,am un put sapat,are tuburi diametru interior de 800mm,adancime 13m,cand este seceta seaca,aproape toate din zona, cel mai adanc are 15m.Locatia este in nordul jud Valcea sat Calinesti oras Brezoi,chiar langa dn 7 la 40km de Rm Valcea si 60km de Sibiu,se poate adanci acesta(putul)?Cand l-am sapat a fost numai grohotis cred ca a fost albia Oltului pe aici. Apa o voi folosi in gospodarie si pentru irigarea unui solar si plantatii de capsuni.Va astept cu un raspuns si oferta de pret,va multumesc cu respect.

 28. Victor says:

  As dori sa stiu si eu la o fantana de 16 cm diametru si o adancime de 59 m ce pompa sumersibila ar trebuii sa bag?mtumesc

 29. Alex N says:

  Buna ziua,

  Va rog o oferta de pret pentru un foraj apa in Jud. Ilfov / Branesti / Vadul Anei.

  Umeaza constructia casei. Casa familiala, momentan 2 persoane + teren 1000mp.

  Pentru a va face o idee cat mai corecta cu privire la locatie, va rog sa gasiti mai jos un link din google maps.

  https://www.google.ro/maps/place/Vadu+Anei/@44.4246622,26.3488626,16z/data=?dg=dbrw&newdg=1!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x40b1e4e30ce2d271:0x2629e9063caa90a1?shorturl=1&dg=dbrw&newdg=1

  Daca mai aveti nevoie de alte informatii, va rog sa-mi spuneti.

  Multumesc anticipat

 30. Sandor says:

  Buna seara,
  Va rog o oferta de pret pentru foraj apa potabila in Tarlungeni, jud.Brasov: casa familiala, 4 persoane + gradina de 500m2.
  Multumesc.

 31. Costel says:

  Bună ziua!
  Vă rog o ofertă de preţ pentru un foraj apă potabilă (limpede), casă unifamilială, 4 persoane şi o grădină de circa 600 m2, în judeţul Giurgiu, comuna Vânătorii Mici, aproximativ 100 m distanţă faţă de râul Neajlov.
  O zi frumoasă!

 32. Gabi says:

  Buna ziua
  Va rog o oferta de pret pentru un foraj apa potabila, 4 persoane + gradina 600 mp in comuna Sabareni, jud. Giurgiu
  O zi frumoasa!

  • = foraje OnDrill= says:

   Aveti email oferta noastra pt un foraj , adica:
   – Adancimea estimata
   – Diametrul de tubare recomandat, debitul estimat.
   – Pretul cu toate materialele si operatiile
   – Detalii despre materiale folosite
   – Garantia oferita
   – Durata necesara executiei
   – Perioada cand suntem disponibili
   – Conditii de plata

 33. Matei says:

  Buna ziua,
  Va rog sa imi spuneti care este parerea dvs ref aceasta oferta.
  Foraj cu adancimea de 70 ml/put cu diametru INTERIOR de Φ130mm = 30 euro/m.l.
  2. Teava de protectie (din metal ) exterior Φ 140 mm= 30 euro/m.l.
  3. Freza (coroana ce vine sudata pe prima teava si are aceleasi proprietati ca si sapa pilot.
  Sistemul de foraj folosit : foraj uscat cu ciocan de fund prin percutie.
  teava de protectie din metal are exteriorul de Φ 140 mm si interiorul de Φ 130 mm.
  Aceasta teava si coroana raman in pamant definitiv.

 34. Szilard says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un foraj pt. apa potabila in loc.Ozun jud.Covasna, 4 persoane + gradian de 1000 mp.
  Multumesc anticipat,

 35. Ionut says:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un foraj/put min.50-70m, pt. apa potabila, pentru uz caznic, 2 case/6 persoane in Comuna Vladeni Jud. Dambovita.

  Multumesc

 36. Cristia B says:

  va rog un pret pentru forare apa potabila + menajera pentru o familie. zona este Pitesti
  acte, pret, durata lucrarilor
  Multumesc

 37. Dan says:

  Buna seara,
  Ma intereseaza un foraj/put 20-30m pentru uz caznic, casa unifamiliala 4 persoane in Comuna Ciorogarla Jud. Ilfov.
  Multumesc anticipat, astepta propunerile dvs.
  Dan

 38. Florin says:

  Buna seara.
  as fi interesat de o oferta pentru un foraj de 80-90m adancime in zona Salajan, Sector 3 (la cca. 800m de albia Dambovitei). sau daca dvs. mai aveti foraje facute in zona,…pentru a ne face o idee de adancime.forajul este pentru uz casnic, un 2.5litri/sec ar fi sufficient. Apa ar trebui sa fie cat mai ok pentru a o putea folosi in instalatia sanitara a casei.
  va multumesc anticipat,
  numai bine!

 39. Claudia says:

  Buna ziua.
  Ma intereseaza cam cat ma costa un foraj/aductiune apa potabila (mare adancime)/gospodarie/casa vacanta+foraj de suprafata pentru irigatii gradina zarzavat (aprox. 1500m2), zona Valea cu Apa, Gorj
  Multumesc si astept un mesaj din partea Dvs.
  Claudia

  • = OnDrill foraje = says:

   Va aflati in apropierea carierei de la Pesteana / Gorj unde s-au facut ample lucrari de epuismente, de secare a acviferelor de adancime , care sa permita exploatarea resursei minerale – carbune.
   Va trimitem email oferta noastra, dar zona este cu riscuri majore (straturi de carbune, etc)

 40. Ionut V says:

  Buna Ziua. M-ar interesa si pe mine o oferta pentru un foraj, pentru o casa de 4 persoane, in localitatea Badon langa Zalau.
  Multumesc anticipat…

 41. Florín says:

  Buna seara así dori sa stiu si eu un pret aproximativ pt forarea unui put in sat bratesti com albesti jud arges .am nevoie de apta pt alimentaré a a doua case in zona sa mai forat un put la o adancime in jur de 40 m

 42. ion says:

  Doresc o sursa de apa nepotabila din foraj care sa-mi asigure aprox.4-5 mc./zi.Locatia este zona de nord a mun. Drobeta Tr. Severin , jud. Mehedinti.As vrea sa folosesc o pompa sumersibila acceptabila ca pret,deci un diametru de 125mm la tub.Va rog oferta de pret.

 43. Petru S. says:

  Buna ziua
  As dori o oferta pt un put forat in localitatea Gladna Montana, comuna Fardea, jud Timis. Mentionez ca am estimat un necesar de aproximativ 5 metri cubi pe zi iar in zona primul strat de apa freatica este la aproximativ 6 m.
  Va multumesc

  • = OnDrill foraje = says:

   Nu noi va spunem / calculam asa ceva. Trebuie cineva din domeniu agricol care stie ce metoda de irigare, ce suprafata, ce fel de plante , ce regim au ploile etc etc sa va faca calculul . Cand aveti un debit/zi / saptamana si /luna maxim necesar reveniti la noi cu locatia si debitul si noi va spunem ce foraj aveti nevoie (adancime/diametre/etc)

 44. Alin says:

  Buna ziua, in zona Agnita, judetul Sibiu, ce debite se pot obtine si la ce adancime ar trebui forat. Pentru un debit mediu de 3-5 mc/h puteti aproxima un pret pentru foraj?

  Multumesc

 45. n valentin says:

  Buna seara! Imi este necesar pentru irigarea prin picurare a unei suprafete de 1 ha realizarea unui put asa incat apa sa vina singurica la suprafata. Ce date ar trebui sa va ofer pentru a face calculele referitoare la adancimea de forat asa incat sa realizez irigarea ? Multumesc!

 46. Robert says:

  Buna ziua,
  M-ar interesa un pret estimativ pentru o alimentare cu apa pentru uz caznic, o familie, plus apa necesara pentru udat gradina(nu foarte mare)..estimez un necesar de maxim 4-5 mc/zi, chiar mai putin. Localizarea este in comuna Bucsani, sat Bucsani, judetul Giurgiu. Va multumesc, o zi buna.

 47. Traian says:

  Vreau sa va mai intreb daca reusesc sa creez presiune interioara in foraj cu ajutorul apei sau al aerului pot „porni” stratul artezian care probabil este infundat? Multumesc.

  • OnDrill.ro says:

   Da – e o tehnica mai speciala si trebuie o serie de masuri de precautie. Va recomand :
   – sa NU folositi sub nici o forma aerul – e „elastic” si poate duce la accidente, explozii, ruperi, etc
   – Umpleti foajul cu apa si montati un capac APROAPE etans (sa poata iesi si ultima bula de aer) si pompati apa cu presiune cat mai mare. Apa va iesi prin filtre si ve spala acviferul si toata zona din jurul filtrelor si in sus.
   – Va recomandam aceasta operatie doar daca forajul e tubat cu tubulatura Valriom albastra cu filete clasa de rezistenta R16.

   Bafta

 48. FLORIN says:

  Buna ziua,ma numesc Florin si sunt din Piatra Neamt,ma intereseaza un foraj pt. apa potabila pt o familie de 4 membri si udat 1000mp gazon,in comuna Dobreni la 10 km de Piatra Neamt.Multumesc!

 49. Ionel B. says:

  buna ziua,

  ma intereseaza un put forat, la 18 km de Craiova, sat Gogosesti, com. Mischi.
  Din informatiile pe care le am, mai sunt puturi forate in sat, la adancimea de 65-70 m.
  Puteti sa-mi spuneti daca forati in aceasta zona si un cost?

 50. Traian says:

  Multumesc mult pentru amabilitatea de a-mi raspunde la intrebare,dare intre timp „forajul” nu mai curge afara sa zic asa din contra a scazut undeva la 30 cm de la nivelul solului,fisa forajului nu pot sa o trimit pt. ca nu exista asa ceva putul a fost executat de un vecin cu o foreza electrica dar fara a fi profesionist in domeniu fara a avea cunostinte largi despre foraje.Este un foraj inceput cu o sapa normala de diametrul 16 cm pana la 9 m de unde nu sa mai putut continua cu aceasta pt .ca nu mai „taia” nimic,de la 9 m sa schimbat burghiul cu unul cu role dar sa facut o reductie la 12 cm pena la 23 m.Presupunerea mea este ca tot sortul care l-am introdus eu in gaura de foraj a ramas la9 m deoarece acolo exista reductia de la 16 la 12 cm iar in spatele tubulaturii este plin de namol,nisip,sunt colmatate filtrele sau asazisele filtre,fante taiate cu ajutorul flexului.Totusi sper sa-mi mai spuneti o data parerea dumneavoastra de specialist in domeniu daca aceste lucruri au vreo legatura cu infundarea artezianului,de la 17 m apa nu se mai termina de la pompa submersibila aceasta avand un debit de tragere de 1100 l pe ora doar ca aceasta apa are culare gri si nu poate fi folosita la nimic aducand cu ea multe aluviuni care se depun.Vreau sa incerc si metode HIDROFRACTURING daca credeti ca m-ar ajuta la ceva.Va multumesc inca o data pentru sfatul dumneavoastra,sanatate multa.

 51. r. dragos says:

  buna ziua
  as dori sa-mi faceti o oferta pentru un put in boldesti-scaieni judetul prahova adancime cam 30 de metri
  astep rasunsul dumneavoasta

  o zii buna
  dragos

 52. Victor says:

  Buna seara,

  As aprecia o oferta de pret din partea dvs pentru un foraj put apa menajera + udat gradina in Bragadiru, ilfov.

  Multumesc,

 53. tudor says:

  Buna ziua, as dori o oferta de pret pentru un foraj tubat cu 140mm in loc Cosminele sat Cosmina de jos jud Prahova,zona de deal. Ma intereseaza la ce adincime gasim strat freatic cu apa buna stind ca apa de sprafata este la 5m si sarata. De asemenea as dori sa stiu ce debite s-ar putea extrage si daca apa este cantonata in calcare ori pietrisuri

  Va multumesc.

 54. i. gheorghe says:

  Locuiesc in Jud Arges Com.Popesti la granita cu jud Teleorman,doresc sa fac o cijmea arteziana cu debit peste 3l pe secunda,mai sunt cijmele prin zona forate la adancimea de 30-60 m terenul meu este putin mai sus cu 7-8 m,ce informati puteti sami dati,va multumesc,

 55. Lucian B says:

  Buna ziua,

  Multumesc pentru sfaturile si precizarile utile de pe site.

  Locuiesc in Focsani, zona Alecu Russo, am o casa cu livada de 2000 mp, pentru care as vrea sa am un put forat la cca. min.50-70 m, eventual apa potabila, cu stocare cca. 5-10 mc in rezervor peste seara.

  As dori o oferta pentru executie.

  Multumesc.

  Lucian B

  • OnDrill.ro says:

   In data de 07.05 vi-am trimis un email cu oferta de pret si mai multe precizari / detalii despre ce credem noi ca se potriveste in cazul / zona d-voastra . Verificati si in folderul Junk. Daca nu gasiti oferta noastra reveniti cu un email direct la ondrill@gmail.com

 56. Petre says:

  Buna ziua.Va rog sa-mi faceti o oferta pentru un put care sa irige 20-30h de teren agricol in comuna Deveselu ,judetul olt.tot ce doresc este sa pot trage 100-120de metri cubi pe ora,vreau oferta cu pret .ma intereseaza sa colaboram.va multumesc.

 57. nico says:

  Am un teren in judetul arges localitatea corbeni si doresc realizarea unui foraj ptr o apa limpede la un debit rezonabil.Mentionez ca am un vecin care are o fantana de 12 metri adancime dar are apa tulbure,galbuie.Fantana vecinului este cu vreo 4 metri mai jos decat terenul meu iar apa este la 2 metri de nivelul pamantului.Intrebarea mea este care credeti ca ar fi parametrii ptr realizarea unui foraj avand informatiile de mai sus.Multumesc.

 58. Lucian B says:

  Buna ziua,

  Multumesc pentru sfaturile si precizarile utile de pe site.

  Locuiesc in Focsani, zona Alecu Russo, am o casa cu livada de 2000 mp, pentru care as vrea sa am un put forat la cca. min.50-70 m, eventual apa potabila, cu stocare cca. 5-10 mc in rezervor peste seara.

  Adancimea este suficienta pentru aceasta zona, si ce recomandari si oferta aveti pentru executie.

  Multumesc.

  Lucian B

  • Stefania says:

   ce oferta ati primit daca nu va deranjeaza? As vrea sa fac si eu un put pentru nevoi casnice langa odobesti dar cred ca costurile de deplasare de la Timisoara ar fi cam mari pentru Vrancea. Par foarte seriosi si as prefera sa fac o lucrare profesionala si de durata decat sa apelez la mesterii „locali” dar trebuie sa sondez piata si sa ma informez despre foraje in general mult mai bine.
   Va multumesc pentru info.

   • = OnDrill foraje = says:

    Sarutmana. Motivul pentru care ofertele nu sunt publice / disponibile este unul f simplu – Pretul difera ffff mult f-ctie de f multi parametri, locatia = duritatea terenului fiind cel mai important. Exemplu este chiar localitatea d-voastra – daca va aflati in zona montana – oferta este facuta pt o anumita tehnologie de foraj (cu aer) , daca va aflati in zona premontana se poate risca o executie cu bentonita – o alta oferta.
    Va rugam email locatia exacta / coordonatele , etc

 59. Traian says:

  Buna ziua,am un foraj la 23 m in Budesti Bistrita-Nasaud,foraj artezian.La terminarea lui curgea un surplus de peste 1 l pe minut din tub la inaltimea de aproximativ un m de la nivelul solului,dar acum dupa aproape 2 saptamani debitul din surplusul care curgea afara sa redus foarte mult sa zicem undeva la 200-300 ml pe minut.Va rog mult daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi sa stiu ce sa fac pentru a avea debitul de la inceput,ce cauze pot fi pentru incetinirea acestuia.Va multumesc foarte mult.

  • OnDrill.ro says:

   Era bine sa ne trimiteti fisa forajului sa vedem si diametre, pozitial filtrelor, latimea fantelor, tipul de pietris. Cauzele diminuarii debitului / presiunii artezianului pot fi :
   1- naturala – in cazul unui acvifer inchis, fara alimentare, prin consumul apei din el se reduce presiunea / debitul – nu exista solutii de remediere , etc
   2- artificiala – deficiente de executare care au dus la colmatarea / infundarea unei portiuni de filtru. In astfel de cazuri pot exista solutii de remediere sau nu. trimiteti-ne pe ondrill@gmail.com fisa forajului si va vom face recomandari pentru a face singur cateva teste.

 60. Cristian says:

  Buna ziua,
  Am o casa la tara in localitatea Teleormanu Jud. Teleorman(e undeva mai sus pe o zona tip terasa) si ma intereseaza cat m-ar costa un foraj pt o apa eventual potabila.

 61. Mihai says:

  Buna seara Vreau sa forez un put pt a iriga o suprafata de 20 ha in loc.Lungesti jud Valcea.Mentionez ca terenul are o diferenta de nivel de 100m,punctul inferior se afla langa sursa de energie.Lungimea terenului este de 500m.Unde ar trebui facut forajul si care ar fi oferta dumneavoastra? Cu respect Mihai

 62. adrian says:

  buna ziua
  as dori sa-mi faceti o oferta pentru un put in comuna vladesti ludetil arges .adancime cam 30 de metri
  astep rasunsul dumneavoasta

  o zii buna
  adrian

 63. Ovidiu says:

  Va rog sa-mi faceti o oferta pntru un put care sa irige 20h de teren agricol in comuna ianca judetul olt.tot cemi doresc este sa pot trage 120de metri cubi pe ora,vreau oferta cu pret casnic dar si lucrare si pret profesional.

 64. Catalin says:

  M-ar interesa un foraj pentru a iriga o livada de unul-doua hectare.
  Locatia: sat Fotesti, comuna Ionesti, jud. Valcea. Este zona de deal.
  As dori o oferta, daca aveti si ceva informatii tehnice privind aceasta zona.
  Multumesc.

 65. pepene gheorghe says:

  Am cumparat in localitatea harman jud. Brasov intr-o zona unde se vor construi circa 250 de vile si m-ar interesa sa aflu cat ne-ar costa forajul la o adincime de 50-60 m cu tot cu tubulatura pentru 4 case si separat numai pentru 1 casa.Mentionez ca locuinta va avea in jur de 200mp locuibili. 2 bai si 2 bucatarii, iar terenul este de 1000 mp.. Sa-mi faceti un calcul si pentru o singura casa si pentru 4 case. De asemenea daca puteti sa-mi aproximati si pompele si curentul electric. Va multumesc

 66. remus says:

  Buna ziua,
  Am un teren in comuna 1 decembrie, in primavara ma voi apuca de o casa pt 3 persoane si am nevoie de un put, probabil va fi si o gradina+gazon pe viitor, ma intereseaza un put forat care sa aibe o durata de viata cat mai mare (minim 20 de ani), bani cam de criza… am vazut ca cel casnic are durata de viata de 10 ani si 150ron/m, iar cel profesional pretul de 4 ori mai mare, ma gandesc ca ar exista o solutie de compromis intre cele doua. Puteti sa ma indrumati catre o solutie (debit, adancime, pret estimativ +/- 10%).
  Care ar fi adancimea minima unde se gaseste apa potabila si relativ necalcaroasa in acea zona?
  Va multumesc.

 67. victor says:

  am un teren la marginea unei paduri in iasi si in primavara vreau sa fac un put din care sa alimentez si casa sa ud si gradina maxim 200mp care sint costurile ce imi recomandati si daca gasesc in iasi pe cineva care sa-l faca

 68. OnDrill.ro says:

  Va implor sa nu mai folositi majuscule.

  Noi va vom deschide in foraj doar acviferele de adancime si va vom izola prin 3 inele acviferele de suptrafata. Continutul / duritatea si alte proprietati ale apei din aceste acvifere se vor regasi in forajul d-voastra. O garantie 100 % nu exista. Noi va garantam ca ce e acolo ( de la dumnezeu / mama natura) veti avea si d-voastra in foraj.

 69. Cristi says:

  Buna.Sunt din Pestisul mare Hunedoara si ma intereseaza un foraj (adancime,pret)am fantana an curte din 10 tuburi de 800 si apa este la 3m adancime dar este foarte calcaroasa.este sigur ca apa din foraj nu va avea calcar daca da as doti o oferta pentru 3 persoane apa potabila si menajera.va multumesc

 70. gabi says:

  Ziua buna,
  Sunt din Buzau si am locuinta(unde s-au mutat parintii) in zona Zarnesti- Fundeni sat Pruneni.Ma intereseaza la ce adancime se gaseste apa in aceasta zona si care ar fi pretul pe ml pentru un foraj de consum casnic. Se paote face si foraj uscat?
  Astept un raspuns de la Dv-ra.
  Multumesc,
  Gabi.

 71. Toni says:

  Buna ziua. Am un teren in satul Varloveni, comuna Cotmeana, jud.Arges si am nevoie de sfatul dvs. Din ce am observat nu am vazut la niciun satean fantana sau put in curte, doar mici iazuri in care este acumulata apa(de ploaie banuiesc). Satul este la o altitudine de cca.580m. Satenii au apa asigurata cumva de la o conducta ce capteaza un izvor, apa se inmagazineaza intr-un rezervor iar apoi, odata sau de 2 ori pe saptamana, se furnizeaza apa celor racordati la aceasta conducta.Din informatiile ce am putut sa le obtin de la un vecin, mi-a spus ca un satean a incercat sa-si faca un put dar pe la 30-35m s-a oprit(probabil nu a dat de apa si nu a mai avut bani sa continue sau s-a oprit din alte motive – a ramas si cu banii dati si cu un put tubat nefolositor).Ce ma sfatuiti sa fac astfel incat sa am sansa sa am un put pentru un consum casnic minim?(momentan nu exista nici o constructie pe teren, doar pomi fructiferi)-probabil intr-un viitor mai indepartat voi face o casuta pentru 2 persoane(nu stiu ce debit ar trebui, m-ar interesa mai mult ca apa menajera si pentru gradina dar daca e si potabila nu m-ar deranja).Se pot face foraje doar pentru a stabili unde este stratul acviver iar apoi daca exista sa se faca putul? Si nu in ultimul rand ma intereseaza si costurile aproximative. Din pacate multe se rezuma la cati bani ai.Multumesc anticipat.

 72. George says:

  Buna seara! Am si eu nevoie de un put pentru apa menajera si irigat o mica gradina (debitul conform specificatiilor hidroforului sa fie de cca 4000l/ora). Necesitatea in cauza se afla in Judetul Gorj, comuna Pestisani. astept si eu o oferta din partea dvs.
  Va multumesc anticipat!

 73. mantu octavian says:

  Buna ziua,

  m-ar interesa daca puteti executa un foraj cu o adancime de aprox 100 metri in com Frumusita ,jud Galati pentru uz casnic si udata o gradina de aprox 100 m2, si care ar fi costurile unui asemenea lucrari la gata cum s-ar spune.

  Multumesc!

 74. R. CRISTIAN says:

  Sunt din Iasi am achizitionat o casa in urma cu o luna.
  este prevazuta cu o fantana in care sunt introduse tuburi de 80 cm diametru si am cam 18 tuburi adica aproximativ 15 m adancime
  acum am cam 2 m adancime de apa in fantana aproximativ 1m cub
  problema e ca am o suprafata unde vreau sa pun gazon si imi trebuie mai multa apa.
  Cand s-a sapat fantana mi s-a spus ca se surpa si s-au oprit la adancimea aceasta. Mai trebuie sa spun de o problema intre timp s-a construit casa si fantana e asezata sub coltul balconului de la etaj (2,5m) iar pana la zidul casei e aproximativ 1m e asezata in coltul casei celelalte laturi sunt libere. Poate imi recomandati o solutie tehnica sa adancesc fantana. Debitul e cam la 0.125 m cubi pe ora(mai trebuie sa masor chestia asta o data)

  • OnDrill.ro says:

   Din pacate noi ne ocupam cu foraje si nu cu fantani. Parerea personala e ca nu exista nici o posibilitate de adancire a unei fantani deja executate/finalizata. Va recomand sa luati in calcul un foraj la 60-80 m adancime care va da apa de 100 de ori mai multa decat puteti d-voastra consuma. Si calitatea esta alta.Bafta.

 75. Construirea Casei says:

  Multumesc pentru informatiile oferite pe acest site!
  Foarte utile si constructive.
  Doresc sa fac mai multe foraje in Jud. Ilfov si as avea nevoie de sfatul si oferta dvs.

  In alta ordine de idei va intreb daca nu cumva exprimarea urmatoare este gresita „Deloc de neglijat, pretul. Acesta creste exponential cu diametrul”

  Din cate oferte am vazut, pretul creste PROPORTIONAL cu diametru (si nu EXPONENTIAL).

  Multumesc!

 76. emil says:

  buna seara am nevoie de un put de 100 – 200 de metri cubi pe ora , terenul se afla in comuna scutelnici judetul buzau, am de irigat 40 ha teren agricol, vreau sa colaboram va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.